17 december 2016

Icarius

 

We Will’, ‘This is War’ en ‘Locked Out and Loaded’ zijn de drie debuutsingles van de fris en fruitige nieuwe band Icarius. Na een periode van schrijven en opnemen van hun liedjes, stappen ze uit de schaduw in het licht. Hun stijl van Metalcore en post-hardcore muziek is te vergelijken met bands als A Day To Remember en Killswitch Engage met de groove van Stone Sour.

De bandleden hebben veel ervaring in een breed scala van bands als The Crossover, The Shades, Fuzz Univers en La Waay. De band speelt haar muziek live op podia in en rond Nederland. Icarius is niet zoals een iedere band, het is een hechte vriendengroep en ze rocken het podium met een ongelooflijke hoeveelheid energie.

De charmante frontman Nick van Oorschot heeft een stem als een fallen angel en heeft de looks van een rebelse houthakker. Zijn stem wordt bijgestaan ​​door de rauwe strot (en stalen lichaam) van Lucas Fokkema. De combinatie van de twee houden het publiek in een psychiatrische hypertoestand waarbij niemand stil kan blijven staan. Icarius zorgt voor een grote muzikale vibe en een kracht die kenmerkend is voor deze band.

 

 

Graag wil ik meer informatie over Icarius