6 november 2016

Pogo-A-Gogo

pogoagogologo pogoagogo350

 

Pogo-A-Gogo is een energieke Haagse coverband die rock/metalnummers speelt. De 4- menssterke band is gespecialiseerd in het spelen van nummers van de laatste 15 jaar, maar beperkt zich daar niet toe. Pogo-A-Gogo treedt buiten het gebaande pad van de standaardcovers die iedere coverband al doet. Het repertoire loopt van Motörhead, Metallica, System of a down, Limp Bizkit, Foo Fighters, Muse, Audioslave, Rage against the machine, Rammstein tot aan ruige uitvoeringen van nummers van Michael Jackson en Abba.

Strak, verfrissend, energiek, opwindend en een goede show zijn de woorden die de kwaliteit van de band het best omschrijven. Vooral live komt Pogo-A-Gogo het beste tot haar recht. De zanger is een echt podiumbeest en weet de aandacht van het publiek van eerste tot de laatste minuut vast te houden. De gitarist weet precies de juiste riffs en solo’s te spelen om het nummer herkenbaar te laten klinken als het origineel, maar brengt tegelijkertijd zijn eigen unieke sound aan. De bassiste heet niet voor niets Dr. Claw. Ze geeft haar persoonlijke groovy, strakke, funk-touch aan de nummers en springt op het podium rond als een dolle. De drummer is superstrak, snel en behendig met zijn stokken die vaak in het rond vliegen!

Pogo-A-Gogo treedt op van rockcafés, jongerencentra, motorclubs, poppodia tot op festivals. De band speelde vooral in Zuid-Holland: zoals Den Haag (Paap, Paard, Saturnus), Zoetermeer (JJ’s Music House), Pijnacker (de Trucker), Schiedam. Maar ook Roosendaal (de Heksenketel) en andere locaties deed zij aan.

 

 

Graag wil ik meer informatie over Pogo-A-Gogo